Top richtlijnen van waterflesjes laten bedrukken

Tevens is het geoorloofd teneinde mokken per 20 stuks op deze plaats te laten produceren, zo bezit u dan ook hierboven een ruime keuze uit ettelijke meerdere mokken welke bedrukt mogen geraken. Een mok bedrukken twintig stuks, onder andere met foto, merknaam of namen dat mag op dit moment anti ons scherpe korting!

Waterflesjes bedrukken betreffende uw eigen merknaam. Opdruk en tekst op het etiket is totaal naar de persoonlijk smaak in te vullen.  Het label kan zijn st..

Tevens ons fraai middel vanwege de bruiloft en feesten, Ons goed flesje met etiket betreffende daarop onder andere anti Katerwater

Speurtocht jouw een waterfles welke niks zal aanspreken? Een lenzen waterflesjes bedrukt kan zijn ons schoonheid tussen alle verschillende waterflessen met logo bijvoorbeeld rond, sportdop of platte dop welke we aanbieden.

Nu is er over alles mogelijk teneinde foto's te herstellen en te hernieuwen. Hiermee kun jouw oude foto's ander leven inblazen en mogen jullie samen aan herinnering betreffende betrekking tot die foto babbelen. 

Wij zijn wél een en al oor. Voor elke client. Ofwel je nu vragen hebt over druktechnieken of ons mooie deal. Bel rustig. Wij opweg helpen jou reclame maken.

Ook dient er bij het ontwerp rekening gehouden te worden met het vrijhouden van 30mm aan de linkerzijde. Deze ruimte is bedoeld voor de houdbaarheidsdatum en de verklaring aangaande de ingrediënten. Tips vanwege het ontwerpen betreffende het etiket Maak je ontwerp op dit formaat betreffende 211x71mm (het kan zijn inclusief 3 mm snijmarge rondom) en lever je bestand aan zonder een hulplijnen en -teksten uit een werktekening. Laat jouw afkomst doorlopen aan de afloop (rode lijn), hier geldt immers ons minimale speling gedurende dit snijden. Het belemmerd witranden na dit snijden en zorgt ervoor dat de achtergrond mooi doorloopt aan alle zijden. De minimale lettergrootte die wij aanraden kan zijn 6 pt. Een leesbaarheid kan zijn tevens afhankelijk over dit lettertype het gebruikt wordt.

Promoboer is ons betreffende een fijnste leveranciers aangaande bedrukte waterflesjes. Dit is geoorloofd om verscheidene soorten en formaten flesjes drinkwater goedkoop te laten bedrukken teneinde deze met te passen tot uw persoonlijk keuze. Een meest populaire flesjes die we verkopen zijn waterflesjes betreffende bedrukt etiket betreffende ons inhoud van 330ml tot 500ml.

Een mok bedrukken is op het ogenblik in de aanbieding, enkel bezorgen we de allerbeste kwaliteit mokken anti ons scherpe prijs.

‘Heden besteld, morgen in woonhuis’? Die vlieger zal jammer genoeg ook niet op. Hetgeen dan immers? Wij tonen dit reeks werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum, zodat jouw precies beseft wanneer jouw jouw bestelling kunt verwachten.

Allicht is dit dit allerleukste teneinde ons origineel en persoonlijk cadeau te geven aan iemand die u dan ook heeft. Ofwel dit nu een goede vriend, ons bekende, ons medewerker betreffende uw organisatie of ons zakenrelatie kan zijn.

Etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Daar is keus uit drinkwater betreffende of buiten click here koolzuur. Flesjes zijn volmaakt ingeval persoonlijk brand mineraalwater in bijvoorbeeld horeca ofwel op evenementen.

Op speurtocht tot een origineel cadeau en wat dagelijks te benutten kan zijn? Weet weleens gedacht aan een geweldige koffie ofwel theemok betreffende ons persoonlijk opdruk? De leukste mokken aangaande Holland, gratis te bedrukken met foto, tekst of afbeelding.

Verbind je bedrijfsnaam aan een duurzame filosofie van een organisatie met witte Doppers. Nu weet vanaf 30 stuks leverbaar! Dit inzicht achter een Dopper is dat een bidons niet louter duurzaam zijn wegens de gebruiker, maar verder nog eens ons groter doel fungeert. De Dopper Foundation kan zijn dit prima middel teneinde drinkwater te drinken. Een Dopper drinkfles is een Nederlands middel dat 100% BPA vrij is. Veelvuldig toepassing van die onderwijl bekende merkflessen zorgt vanwege niet zo plastic, dit alleen vullen vermindert het onnodig verpakken met bronwater én jouw helpt anderen aan schone drinkwatervoorzieningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *